Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Fem bullir l’olla 2013

A Caldes de Montbui volen fer bullir l’olla del 13 de març al 7 d’abril, i per això han tornat a organitzar unes jornades en les quals hi haurà diverses activitats.

El sopar
Per començar, hi haurà una novetat. El dia 13 de març se celebrarà el primer sopar de cuina romana, per tal de presentar el programa de les jornades gastronòmiques. El preu és de 25 euros i es pot comprar el tiquet al Museu d’Oficina i Turisme. Per a més informació es pot trucar al 93 865 41 40 o bé enviar un correu aquí.

El mercat
Un dels punts forts de les jornades és el Mercat de l’Olla i la Caldera, que tindrà lloc el cap de setmana del 16 al 17 de març. Al llarg dels anys s’ha erigit com una trobada gastronòmica d’artesans en la qual es fa bullir una olla gegant amb una capacitat de 1.600 litres, la més gran de Catalunya.

Al llarg d’aquests dos dies es podrà visitar les més de 160 parades que ofereixen productes artesanals i degustacions. També hi haurà altres activitats, com ara tallers.

Les jornades
Paral·lelament, des de l’inici fins al final de les jornades, alguns restaurants calderins oferiran un menú inspirat en la cuina romana. Els establiments participants d’enguany són Càmping El Pasqualet, La Carbonera, Mediterrània, Hotel Balneari Broquetas, Na Madrona, Hotel Balneari Termes Victòria, El Caldo de la Cooperativa, Robert de Nola, El Remei, Rosset, Violeta de Caldes i la Bóta de Caldes.

Els plats? N’hi ha una àmplia varietat. Com a principals en trobem alguns com la cuixa de pintada farcida de fetge d’ànec i dàtils regada amb salsa de vi, l’espatlla de xai amb herbes aromàtiques i mel, l’ànec de pagès amb dàtils i pinyons a l’estil de Marco Gavio o l’escudella romana. També hi ha una gran oferta de primers plats i, si es guarda un espai per a les postres, es podrà gaudir de propostes com ara el pastís de cereals, el pastís de pomes rostides, formatge fresc, panses i codony o la coca tèbia de fruites i mel, vi especiat i hidromel.

PREU
A consultar €

Diferents espais

Caldes de Montbui (Vallès Oriental)

938655656

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: