Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Festa de Sant Sebastià 2019

Girella, un embotit tradicional del Pallars i de l'Alta Ribagorça fet amb carn de xai

Girella, un embotit tradicional del Pallars i de l'Alta Ribagorça fet amb carn de xai FOTO Anna Garcia Frigola

La Festa de Sant Sebastià és una tradició molt arrelada al Pont de Suert. Els bons àpats protagonitzen aquesta festa, organitzada per la Confraria de Sant Sebastià del Pont de Suert. Aquest esdeveniment comença el 19 de gener, amb un sopar de vigília. La festa continua el dia 20, la diada de Sant Sebastià, que s’inicia amb un esmorzar amb plats de la cuina tradicional pontarrina, com la sopa de pa, les potes de corder i la girella. També hi ha un dinar i un sopar tradicionals i, el dia 21, la festa s’acaba amb un dinar.

MÉS INFORMACIÓ
  • Més informació al web

25520 El Pont de Suert (Alta Ribagorça)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: