Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès

Els boletaires solsonencs tornen a collir dels boscos de la seva comarca els productes estrella de la zona per omplir un any més els carrers de Solsona de fredolics, pinetells, camagrocs i rovellons durant la Fira del Bolet i el Boletaire. Per al visitant, no és solament l’alternativa per aconseguir bolets de tota mena sense haver d’arriscar-se a perdre’s pel bosc, sinó que també és una oportunitat engrescadora de conèixer els secrets del món de la micologia gràcies a l’exposició de bolets i als tallers infantils, i de fer la sortida micològica amb experts. El plat fort és el mercat del bolet i de productes artesanals, però també destaca el tast de delícies del bosc en el sopar de degustació “La cuina del bolet”, entre un gran ventall d’activitats per endinsar-se en la cultura boletaire.

MÉS INFORMACIÓ

Web de Fires del Solsonès

Web de l'Ajuntament de Solsona

Solsona (Solsonès)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: