Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Fira del Gall de Vilafranca del Penedès 2018

Com ja és tradició, Vilafranca del Penedès celebra, just abans de Nadal, la Fira del Gall, un mercat tradicional d’aviram que se celebra des de l’edat mitjana i que s’ha convertit en la millor ocasió per comprar i tastar el gall negre del Penedès, una varietat autòctona molt apreciada per la seva carn. Enguany, la cita és el cap de setmana del 15 al 16 de desembre, quan el gall del Penedès, la gastronomia i el vi es trobaran en aquesta gran mostra de cuina d’aviram que presenta des de les receptes més tradicionals fins a les més noves, acompanyades pels vins de la DO Penedès.

MÉS INFORMACIÓ
  • Més informació al web

Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: