Els dies 16, 17 i 18 de desembre us espera un cap de setmana gastronòmic ben complet on podreu tastar la gastronomia local del Prat de Llobregat: el pollastre Pota Blava i la carxofa Prat. Bars i restaurants del Prat i alguns de Sant Boi oferiran 30 tapes elaborades amb aquests ingredients.
I això no és tot! També podeu gaudir dels clàssics Menú de Fira, els esmorzars de pagès i el showcooking, el dissabte 17 de desembre, d’11 a 13 h, que enguany homenatjarà la cuinera Mey Hofmann.
Per cada tiquet que es vengui al FiraTapa, l’organització destinarà 0,20 € a la campanya ‘Suport i salvament a les persones refugiades’, que impulsen Proactiva Open Arms i Caminando Fronteras. Els preus són: 4 tapes i 2 begudes, 11 €; 1 tapa i 1 beguda, 3 €; 1 got, 1 €, i 1 copa, 1,5 €.
Tot plegat anirà acompanyat d’actuacions musicals i activitats infantils, que es duran a terme al mateix pavelló gastronòmic.