Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Fira Tapa Pota Blava - Carxofa Prat 2016

Els dies 16, 17 i 18 de desembre us espera un cap de setmana gastronòmic ben complet on podreu tastar la gastronomia local del Prat de Llobregat: el pollastre Pota Blava i la carxofa Prat. Bars i restaurants del Prat i alguns de Sant Boi oferiran 30 tapes elaborades amb aquests ingredients. 

I això no és tot! També podeu gaudir dels clàssics Menú de Fira, els esmorzars de pagès i el showcooking, el dissabte 17 de desembre, d’11 a 13 h, que enguany homenatjarà la cuinera Mey Hofmann.

Per cada tiquet que es vengui al FiraTapa, l’organització destinarà 0,20 € a la campanya ‘Suport i salvament a les persones refugiades’, que impulsen Proactiva Open Arms i Caminando Fronteras. Els preus són: 4 tapes i 2 begudes, 11 €; 1 tapa i 1 beguda, 3 €; 1 got, 1 €, i 1 copa, 1,5 €. 

Tot plegat anirà acompanyat d’actuacions musicals i activitats infantils, que es duran a terme al mateix pavelló gastronòmic.


PREU
4 tapes i 2 begudes:11 , 1 tapa i 1 beguda: 3 , 1 got: 1 i 1 copa: 1,5 €

MÉS INFORMACIÓ

Associació de Gastronomia i Turisme

El Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: