Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

David Andrés

Saba nova en un clàssic barceloní

David Andrés

David Andrés Enrique Marco

Fa justament dos anys que David Andrés (1987) és cap de cuina del Via Veneto, un dels establiments històrics de Barcelona, propietat de la família Monje amb una estrella Michelin. Després de passar més d’una dècada ⏤vuit anys com a cap de cuina⏤ al triestrellat Àbac, Andrés dirigeix una cuina que havia estat en mans de noms tan reconeguts com Sergio Humada o Carles Tejedor. L’aterratge ha estat tot un repte il·lusionant per a Andrés. Té clar que un cuiner ha de saber adaptar-se a la clientela sense renunciar a la creativitat. Per això, malgrat que el seu saber fer es percep clarament a la carta i al menú de temporada, ha conservat una mostra de plats emblemàtics de la casa, com l’ànec rostit en el seu suc 'à la presse'. I també ha revisat clàssics com el còctel de gambes, en aquest cas, de llamàntol cuit al vapor sobre aigua d’enciam, fruita tropical i gelat de salsa rosa. Andrés també és copropietari del restaurant i hotel Somiatruites, d’Igualada.

Via Veneto. Ganduxer, 10. Barcelona. Tel. 93 200 72 44. Obert per dinar i sopar, de dilluns a dissabte. Preu: 115 €.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: