Fa uns pocs mesos que els germans Roca van anunciar que a finals de juny obririen el restaurant Normal, al Barri Vell de Girona, i que Elisabet Nolla (1990) hi estaria al capdavant de la cuina amb Joaquim Cufré a sala. Aquesta cerdanyolenca, que fins ara era cap de cuina d’El Celler de Can Roca, va arribar als fogons per carambola. De fet, estudiava Psicologia quan va començar a treballar en un restaurant per pagar-se els estudis. Però la cuina la va omplir de tal manera que va deixar la carrera i es va formar a l’escola Hofmann, 'la Masia' de la cuina catalana. Per a Nolla, els Roca han estat fonamentals en el seu creixement com a cuinera i el 2020 el Basque Culinary Center la va escollir entre els millors cuiners joves d’Espanya, però per a ella el Normal és el reconeixement més gran que ha rebut fins ara.
Normal. Pl. de l'Oli, 1. Girona. Obertura prevista a finals de juny. Preu: 50-70 €.