Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Eli Nolla

El planter dels Roca a un restaurant normal

Eli Nolla

Eli Nolla

Fa uns pocs mesos que els germans Roca van anunciar que a finals de juny obririen el restaurant Normal, al Barri Vell de Girona, i que Elisabet Nolla (1990) hi estaria al capdavant de la cuina amb Joaquim Cufré a sala. Aquesta cerdanyolenca, que fins ara era cap de cuina d’El Celler de Can Roca, va arribar als fogons per carambola. De fet, estudiava Psicologia quan va començar a treballar en un restaurant per pagar-se els estudis. Però la cuina la va omplir de tal manera que va deixar la carrera i es va formar a l’escola Hofmann, 'la Masia' de la cuina catalana. Per a Nolla, els Roca han estat fonamentals en el seu creixement com a cuinera i el 2020 el Basque Culinary Center la va escollir entre els millors cuiners joves d’Espanya, però per a ella el Normal és el reconeixement més gran que ha rebut fins ara.

Normal. Pl. de l'Oli, 1. Girona. Obertura prevista a finals de juny. Preu: 50-70 €.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: