La Costa Daurada és sinònim de bona cuina. Per difondre-la, diversos bars i restaurants participaran a la 8a edició de Gastrotour Salou, del 17 al 26 de maig, una ruta gastronòmica impulsada des de l’Ajuntament del municipi amb la col·laboració de l’Associació Hotelera de Salou-Cambrils-La Pineda. En les darreres convocatòries d’aquesta iniciativa es van superar les 100.000 degustacions. Els establiments oferiran, durant aquests dies, una tapeta i una cervesa per 2,50€. Enguany, com a novetat, es proposa en diversos establiments un menú de tapes, el qual consta de la cervesa MAGNA, 5 tapes i unes postres amb un preu de 20€ per persona.
Durant més d'una setmana, el Gastrotour oferirà la millor cuina local als visitants, a banda de diverses activitats i concursos amb els quals es podrà optar a diversos premis. A més, la mainada també podrà gaudir d’una gastronomia dedicada al seu paladar, gràcies a una nova edició de la ruta infantil BabyTour Salou.