Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Obtingut a partir dels rizomes (tiges subterrànies) joves de la planta marinats amb vinagre, aquest condiment de llarga conservació es pot presentar en dues variants diferenciades. El 'gari' és la més coneguda. Tallat a làmines fines i marinat amb vinagre d’arròs, aigua i sucre, es rectifica de color (originalment és groc clar) amb colorant alimentari, per donar-li aquest toc rosa que el caracteritza. Habitualment sol acompanyar, al costat del wasabi, el sushi. S’aconsella menjar-ne, aprofitant-ne el sabor refrescant, per netejar la boca. El 'beni-shoga' és l’altra variant. També es talla a làmines, però es marina amb vinagre d’albercoc (umezu) i s’acoloreix intensament de vermell, gràcies al shiso, una herba que també es consumeix en cru i que li aporta el color. Se sol afegir en els plats de pasta saltada coneguts com a 'yakisoba'.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: