Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Healthy Food Market

Cuina saludable

Cuina saludable FOTO Thinkstock

El 8 i 9 de novembre a la Plaça Virrei Amat, es celebra la primera edició del Healthy Food Market, presentada pel xef Alberto Chicote, embaixador de la campanya "Diabetes Por tu Corazón".

La iniciativa està impulsada per l'Aliança en Diabetis de Boehringerr Ingelheim y Lilly dins del marc del Dia Mundial Contra la Diabetis el 14 de novembre. Consistirà en un conjunt de foodtrucks que oferiran plats i begudes adequats per persones amb diabetis tipus 2, supervisats pel dietista-nutricionista i Doctor en biologia molecular i funcional, Ramón de Cangas. A més a més, es realitzaran dos tallers gratuïts: “Interpretació de les etiquetes dels aliments i productes quan vas al súper” i “Com comptar els carbohidrats de manera visual i simple”, i un showcooking del propi Alberto Chicote. L'esdeveniment també comptarà amb la presència de l'artista Jorge Lawerta que pintarà un mural col·laboratiu amb informació de la diabetis i en el qual podran participar els assistents.

L'objectiu d'aquest Food Market és conscienciar sobre els riscos que comporta patir de diabetis tipus 2, com problemes cardiovasculars o angines de pit i informar sobre com prevenir-los a partir d'una dieta saludable. 

MÉS INFORMACIÓ

Plaça Virrei Amat

Plaça Virrei Amat

08042 Barcelona (Barcelonès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto