Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Històries de vi al Monestir

Tast de vins

Tast de vins

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren una gran diversitat de vins, alguns d’ells en grans quantitats. Món Sant Benet us proposa descobrir-ho en un itinerari per redescobrir el monestir a través d’aquesta  beguda.

El vi ha estat en l’esperit del monestir durant segles i n’ha conformat el paisatge, però també l’arquitectura, l’economia i evidentment l’espiritualitat. En aquesta activitat, descobrireu aquesta i altres curiositats a l’entorn del magnífic monestir i el seu passat vitivinícola.

Per això, en col·laboració entre la DO Pla de Bages i Món St Benet, podeu gaudir d'aquesta visita que s'acaba amb un maridatge de vins amb la presència dels cellers de la DO Pla de Bages. 

Cada sessió compta amb dos cellers participants de la DO Pla de Bages: 

  • 18/7/2020:  Celler Solergibert i  Collbaix - celler El Molí
  • 25/7/2020: Caves Gibert i  Exibis
  • 1/8/2020:  Celler Cooperatiu d'Artés i Fargas- Fargas
  • 8/8/2020: Celler Grau i Grau i  Oller del Mas
  • 15/8/2020:  Celler Les Acàcies i Mas de Sant Iscle
  • 23/8/2020: Celler Sanmartí i Vins Colltor
  • 30/8/2020: Abadal i Sant Miquel d'Oló

PREU
15 adult – 7 nen €

MÉS INFORMACIÓ
  • Consulteu els horaris trucant al 93 875 94 01 o escrivint a info@monstbenet.com. Es recomana reserva prèvia.

Món Sant Benet

Camí de Sant Benet de Bages, s/n

08272 Sant Fruitós de Bages (Bages)

93 875 94 01

monstbenet.com/ca

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto