Neix Street Food Born, una proposta de tast popular de la gastronomia del Born impulsada pels xefs i restauradors Oriol Rovira, Fermí Puig, Santi Hoyos, Manel Jiménez, Ramon Parellada, Joan Bagur i Iñaki Lz. de Viñaspre.
Onze establiments obriran les portes de la seva gastronomia a tothom qui la vulgui gaudir. Per això, s’haurà d’adquirir un mínim de deu tiquets, amb un cost de 10 €, i que comportarà el regal d’una copa.
Els restaurants que hi prenen part són: Bar Ángel Ocata, Euskal Etxea, Golfo de Bizkaia, La Vinya del Senyor, Orio Born, Oaxaca, Pork... boig per tu, Sagardi BCN Gòtic, Sagàs. Pagesos, Cuiners & Co, Vila Viniteca, i 1881 per Sagardi.
Tots aquests establiments disposaran en el seu exterior d’un distintiu, que té el seu origen en les xapes que ostentaven cadascuna de les parades de l’antic mercat del Born.