Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

II Festival Cordeví

Durant aquesta tardor, del 5 d'octubre al 17 de novembre se celebra la segona edició del Festival Gastronòmic del Pallars Jussà, el Cordeví. 

Aquestes jornades es proposen donar a conèixer de primera mà la gastronomia d'aquesta comarca i els productes agroalimentaris que la fan única basant-se sobretot en el corder i el vi, però també mostrant altres productes autòctons com la cervesa, l’oli, el safrà o la vedella ecològica.

El programa "Al teu gust, aliments del Pallars" ha impulsat prop de 50 activitats com caminades amb pastors, visites guiades, tallers gastronòmics o sopars en llocs emblemàtics i paral·lelament alguns bars i restaurants de la zona oferiran menús especials km0 amb producte 100% pallarès i menús de Cuina de Fira.

El Festival Cordeví coincideix amb les fires de tardor del Pallars Jussà i és el nexe d'unió entre aquestes, fent difusió de l'oferta de cada municipi.



 

MÉS INFORMACIÓ

Pallars Jussà

Bóixols (Pallars Jussà)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: