Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar les II Jornades Gastronòmiques Sants Fa Xup Xup #SantsFaXupXup. Durant més d'un mes, cadascun d'aquests locals disposarà d'un menú gastronòmic elaborat sobre la base de productes de temporada i de proximitat que s’oferiran a un preu tancat amb maridatge inclòs.
Una de les característiques més enriquidores és la diversitat de locals i de propostes. A Sants Fa Xup Xup es conjuguen les propostes més tradicionals amb la cuina avantguardista, sempre amb el més gran respecte al producte de temporada i de proximitat. Entre els locals participants es troben Mundana, Sants es Crema, L'home dels Nassos, Restaurant Arturo o Celler Montferry entre d’altres.
L’objectiu d'aquestes Jornades Gastronòmiques Sants Fa Xup Xup #SantsFaXupXup, a part de la promoció de la cuina de mercat és la dinamització comercial i social d'ambdues zones, fent més visible aquests barris per a la resta de la ciutat, amb una saborosa invitació i excusa a visitar-los, recórrer-los i descobrir racons desconeguts per a molts.
Tota la informació sobre els locals participants i els menús que aquests oferiran es troba a la web santsfaxupxup.cat i es pot seguir en xarxes socials amb el hashstag #SantsFaXupXup.