Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

II Taller de fer formatges

Arriba el segon taller per fer formatges a Portavella el dissabte 7 de novembre. És una bona oportunitat per aprendre’n i, així, poder-ne fer a casa. En col·laboració amb El Pujol d’Orra han organitzat un taller per aprendre a fer formatge en cinc hores de durada. Es combinarà la teoria amb la pràctica per entendre com s’ha de fer el formatge i practicar després a casa. 

Els participants treballaran amb llet ecològica de vaca i es podran emportar una peça de 1/2 kg de formatge per curar-lo a casa. A més, menjaran el formatge fresc i el mató que hagin fet en acabar el taller. 

Les places són limitades, i així que no trigueu molt a decidir-vos!




PREU
30 €

MÉS INFORMACIÓ

Portavella

Martí de Vinyoles, 5

17512 Les Llosses (Ripollès)

677 317 000

www.portavella.cat

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: