Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

III Jornades Gastronòmiques del Tomàquet Montgrí

tomàquet montgrí del vallès

tomàquet montgrí del vallès

El tomàquet de la varietat Montgrí es torna ha convertir en l'ingredient principal dels plats dels 14 restaurants de Cuina Vallès.

Amb aquestes jornades, impulsades per la Fundació Miquel Agustí i Cuina Vallès, es vol aportar noves eines per donar a conèixer el producte de proximitat i de qualitat, recuperant unes varietats que destaquen per la seva delicadesa i que permeten retrobar els bons sabors d'abans.

Les qualitats del tomàquet Montgrí sobresurten per una carn melosa, de gust i aroma suaus. Durant dues setmanes podreu comprovar-ho visitant els establiments que faran meravelles amb aquest fruit.

MÉS INFORMACIÓ

Cuina Vallès

Diversos municipis del Vallès

Diversos municipis del Vallès Occidental

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto