Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els cinquanta socis del Clúster Gourmet de Catalunya, l'entitat que aplega els elaboradors principals de productes alimentaris de qualitat del país i que mostraran les seves novetats. L'esdeveniment és un aparador per als professionals del sector gurmet i està previst que, a banda de la representació comercial nacional, hi assisteixin també clients potencials de Hong Kong, Sud-àfrica, el Japó i Austràlia.
També es lliuraran els Premis a la Innovació, la Internacionalització i el Creixement Empresarial a tres socis del Clúster. A més, una personalitat reconeguda del món de la gastronomia rebrà el Premi Gourmet Català de l'Any per la seva implicació amb el sector. La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, presidirà l'acte. La Nit culminarà amb un còctel maridat amb tapes elaborades amb productes del Clúster per a mig miler de persones.