Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La febre, força justificada per cert, dels productes ecològics i de proximitat dóna a productes i productors noves oportunitats de recuperar preparats tradicionals o crear-ne de nous. Un és la llet de cabra. De color més blanc que la de vaca i amb el greix formant glòbuls menors que es mantenen en suspensió, també té menys colesterol i poca lactosa, fet que la fa ideal per a les persones que hi tenen intolerància. S’hi poden fer les mateixes preparacions que amb les altres llets, i els elaboradors, en especial els de la comarca del Pallars Sobirà, que reben el suport de la Diputació de Lleida, han començat a fer-ne iogurts: la seva textura cremosa i el gust lleuger i menys àcid permeten menjar-los sense sucre. La preparació artesana per fermentació i cocció al bany maria en garanteix l’absència d’additius, en general. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: