Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Itineraris gastronòmics d'A Taula

Una de les activitats que organitza el projecte A Taula! per celebrar els seu desè aniversari són els itineraris gastronòmics arreu de Catalunya. El primer destí és el Museu d'Història de Barcelona, i el recorregut gira al voltant del comerç del garum a la Mediterrània. Un dels altres escollits és el Centre de Cultura del Born, per tractar les memòries pròpies del mercat del barri. Els vins també tindran importància, ja que són els protagonistes de dos dels cinc itineraris, un d'ells organitzat a la Masia Can Calopa de Dalt (Collserola) i l'altre a Vilafranca del Penedès. L'última ruta s'organitza pel Poble-sec fent un recorregut pels diferents paisatges comercials del barri, a càrrec del Museu Etnològic de Barcelona.

Així, doncs, els diferents itineraris que podem trobar són:

  • EL COMERÇ DE GARUM A LA MEDITERRÀNIA

Dimarts, 26 de setembre, de 17.30 a 19 h
Lloc: Museu d’Història de Barcelona
A càrrec d’Anna Bozzano, d’El Peix al Plat, i d’Isabel Lugo, historiadora de la gastronomia i
professora de l’Escola d’Hostaleria i Turisme CETT

  • BORN. MEMÒRIES D’UN MERCAT

Dimecres, 4 d’octubre, de 17 a 19 h
Lloc: El Born. Centre de Cultura i Memòria
A càrrec d’El Born. Centre de Cultura i Memòria

  • EL VI DE BARCELONA

Dissabte, 28 d’octubre, d’11 a 13 h
Preu: 5 €.
Lloc: Masia Can Calopa de Dalt (Collserola)
A càrrec de la Cooperativa l’Olivera

  • VINSEUM - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

Dissabte, 4 de novembre, d’11 a 13.30 h
Preu: 5 €. Inscripció gratuïta per a menors de 18 anys, però cal avisar al centre per reservar la
plaça.
Lloc: Vilafranca del Penedès
Activitat apta per a públic familiar
Visita i taller de mostos a càrrec de VINSEUM

  • PAISATGES COMERCIALS DEL POBLE-SEC

Dimecres, 8 de novembre, de 18.30 a 20 h
A càrrec del Museu Etnològic de Barcelona

 

MÉS INFORMACIÓ

Museu d'Història de Barcelona

Plaça del Rei

08002 Barcelona (Barcelonès)

932562122

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: