Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

IX Fira del bolet i del boletaire de Solsona

El Solsonès és una de les zones més riques en bolets de Catalunya. Cada tardor, la comarca s’omple de fredolics, pinetells, camagrocs, múrgoles, rovellons, llenegues... I cada tardor, també, des de fa ja nou anys, se celebra la IX Fira del bolet i el boletaire, un esdeveniment dedicat exclusivament a aquest apreciat producte.

A la plaça Major de Solsona se situarà un mercat de bolets, productes tradicionals de la comarca, artesanies i demostracions d’arts i oficis. A més, durant tot el cap de setmana es realitzaran tota mena d’activitats: excursions, xerrades de conscienciació i respecte amb el medi natural, tallers de cuina, tallers infantils i concursos de boletaires.

MÉS INFORMACIÓ

Solsonès fires

Solsona (Solsonès)

973 48 23 10

www.solsonaturisme.com

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: