Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

IX Nit d'Estrelles de Família Torres

Nit d'Estrelles de Família Torres

Nit d'Estrelles de Família Torres

Torna una nova edició de Nit d'Estrelles de Família Torres, una nit per relaxar-se amb vi, una passejada per les vinyes i un sopar elegant sota la llum dels estels. Els amants del vi poden gaudir d'aquesta experiència els dissabtes 6 i 13 de juliol al vespre, l'hora ideal per aprofitar els últims raigs de sol i donar la benvinguda a les estrelles.

L'esdeveniment té la intenció de donar una nova perspectiva del vi, combinant-lo amb la naturalesa, l'astronomia, la gastronomia i la música. La vetllada comença amb una agradable passejada per la vinya acompanyada d'una distesa classe d'astronomia a càrrec d'experts de l'Observatori Astronòmic del Garraf. Amb l'arribada de la nit, els assistents poden començar a gaudir d'un sopar romàntic en el recentment inaugurat espai gastronòmic de la Família Torres. 

El menú consisteix en una proposta culinària de primer nivell, basada en la cuina mediterrània actual i de proximitat i, com és evident, maridada amb alguns dels millors vins del celler amfitrió. A més, el sopar s'amenitza amb música en directe i els assistents poden observar el cel nocturn a través d'un telescopi, fins a la mitjanit.

Per tal de poder participar en aquesta relaxada experiència, és indispensable fer una reserva prèvia a través del web de la Família Torres, o contactant al departament de reserves. Es pretén habilitar un mitjà de transport que vagi des de Barcelona fins al celler on se celebra la Nit d'Estrelles.

PREU
67 €

MÉS INFORMACIÓ

Cellers Torres de Pacs del Penedès

Finca el Maset, s/n

08796 Pacs del Penedès (Alt Penedès)

93 817 73 30

www.torres.es

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto