Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Situat a la part interna de les extremitats posteriors, just a sota de la tapa plana i el crostó. Conegut també com a culata de contra, és força magre i, sense arribar a la concentració de gelatina del conill de la cuixa (la continuació anatòmica), en té una quantitat que el fa ideal per als plats de cocció lenta, dels quals n’és exemple el fricandó, encara que també accepti, ben tallat, el fregit i la planxa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: