Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornada de la Mel al Celler Mas Vicenç

Fira de la Mel

Fira de la Mel

El dissabte 14 d’octubre el Celler Mas Vicenç, a Tarragona, celebra la primera jornada sobre la mel i la conscienciació sobre el medi ambient. L'activitat es fa de 10.30 a 13.30 h i s'inicia a peu amb un recorregut per les vinyes fins arribar a una caseta de tros, on Joan M. Llorens explicarà la importància de les abelles en el medi ambient tot fent algunes demostracions. Posteriorment, s'organitzen les següents activitats:

  • Xerrada i demostració sobre la mel i els secrets que amaga, a càrrec de l'apicultor Joan Maria Llorens, de Mel del Remei. 
  • Degustació gastronòmica amb mel, unes creacions de ForEvents i el seu xef Albert Roig.
  • Presentació de la desena edició de la revista 'Cultura i Paisatge' per part del seu director, Josep Maria Rovira.
  • Visita guiada amb degustació al Celler Mas Vicenç de la mà de l'enòleg Vicenç Ferré, fent el tast de la resta de vins al mateix celler.

Finalment, el Celler Mas Vicenç obsequiarà amb un exemplar de la revista 'Cultura i Paisatge' a tots els assistents.

PREU
20 €

MÉS INFORMACIÓ

Celler Mas Vicenç

43811 Cabra del Camp (Alt Camp)

627 57 00 75

www.masvicens.com

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: