Consells de cuina La Vanguardia

Jornada de la Mel al Celler Mas Vicenç

Fira de la Mel

Fira de la Mel

El dissabte 14 d’octubre el Celler Mas Vicenç, a Tarragona, celebra la primera jornada sobre la mel i la conscienciació sobre el medi ambient. L'activitat es fa de 10.30 a 13.30 h i s'inicia a peu amb un recorregut per les vinyes fins arribar a una caseta de tros, on Joan M. Llorens explicarà la importància de les abelles en el medi ambient tot fent algunes demostracions. Posteriorment, s'organitzen les següents activitats:

  • Xerrada i demostració sobre la mel i els secrets que amaga, a càrrec de l'apicultor Joan Maria Llorens, de Mel del Remei. 
  • Degustació gastronòmica amb mel, unes creacions de ForEvents i el seu xef Albert Roig.
  • Presentació de la desena edició de la revista 'Cultura i Paisatge' per part del seu director, Josep Maria Rovira.
  • Visita guiada amb degustació al Celler Mas Vicenç de la mà de l'enòleg Vicenç Ferré, fent el tast de la resta de vins al mateix celler.

Finalment, el Celler Mas Vicenç obsequiarà amb un exemplar de la revista 'Cultura i Paisatge' a tots els assistents.

PREU
20 €

MÉS INFORMACIÓ

Celler Mas Vicenç

43811 Cabra del Camp (Alt Camp)

627 57 00 75

www.masvicens.com

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto