El dissabte 14 d’octubre el Celler Mas Vicenç, a Tarragona, celebra la primera jornada sobre la mel i la conscienciació sobre el medi ambient. L'activitat es fa de 10.30 a 13.30 h i s'inicia a peu amb un recorregut per les vinyes fins arribar a una caseta de tros, on Joan M. Llorens explicarà la importància de les abelles en el medi ambient tot fent algunes demostracions. Posteriorment, s'organitzen les següents activitats:
- Xerrada i demostració sobre la mel i els secrets que amaga, a càrrec de l'apicultor Joan Maria Llorens, de Mel del Remei.
- Degustació gastronòmica amb mel, unes creacions de ForEvents i el seu xef Albert Roig.
- Presentació de la desena edició de la revista 'Cultura i Paisatge' per part del seu director, Josep Maria Rovira.
- Visita guiada amb degustació al Celler Mas Vicenç de la mà de l'enòleg Vicenç Ferré, fent el tast de la resta de vins al mateix celler.
Finalment, el Celler Mas Vicenç obsequiarà amb un exemplar de la revista 'Cultura i Paisatge' a tots els assistents.