Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Arròs amb llagostí, un dels plats estrella de les Jornades del Llagostí d'Alcanar

Arròs amb llagostí, un dels plats estrella de les Jornades del Llagostí d'Alcanar FOTO Alcanar Turisme

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels restaurants d'Alcanar i de les Cases d'Alcanar. Per damunt de tots els seus deliciosos productes destaca el famós llagostí i el boníssim suquet de peix que se'n fa. Per divulgar les bondats d'aquest producte de la mar, se celebren del 24 de maig al 21 de juny les Jornades Gastronòmiques del Llagostí. 

Els restaurants participants oferiran combinacions de mar i muntanya, amb una cuina de tota la vida i alhora innovadora que va des d'un tradicional arròs fins a les propostes més creatives. Saltat de llagostins i xiitake, canelons de llagostins, broquetes, crema, arrebossats amb mel i coco… Aquests són alguns dels plats que trobareu als menús especials que han dissenyat 14 restaurants per a les Jornades. 

MÉS INFORMACIÓ

Web d'Alcanar Turisme

Alcanar (Montsià)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: