Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades del tomàquet Montgrí

Una elevada dolçor, bon equilibri entre el dolç i l’àcid, textura cremosa i poca percepció de la pell són les característiques del tomàquet Montgrí. Del 18 al 31 de juliol, Cuina Vallès, una iniciativa formada per 11 restaurants del Vallès Occidental, engegarà unes jornades gastronòmiques a l’entorn d’aquesta varietat de tomàquet.

Els 11 cuiners, durant aquests dies, elaboraran propostes amb aquests tomàquets com a protagonistes. Els restaurants que hi participen són:

• Can Feu (Sabadell)
• 9 de la Borriana (Sabadell)
• Can Piqué (Montcada i Reixac)
• Can Vinyers (Matadepera)
• Capritx (Terrassa)
• El Cel de les Oques (Terrassa)
• Forrellat (Sabadell)
• Garbí (Castellar del Vallès)
• La Terrassa del Museu (Terrassa)
• Lossum (Sant Quirze del Vallès)
• Ristol Viladecavalls (Viladecavalls)

PREU
A consultar €

Diferents restaurants

635407879

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: