Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades gastronòmiques a la Garrotxa

Durant tot el mes de novembre, la Garrotxa prepara plats autòctons per assaborir les aromes de la terra. Una trentena de restaurants participen en aquestes jornades en què podreu trobar plats com el suquet de patata amb sèpia, galta de vedella cuinada amb ceps o mousse de llimona i romaní.

Les jornades s’acaben el 30 de novembre amb un sopar de cloenda en què podreu tastar un recull dels plats més destacats. Si voleu guanyar dues invitacions per assistir-hi, podeu participar a través de Facebook enviant la vostra recepta amb productes de la terra a l’associació: www.facebook.com/garrotxahostalatge1.

PREU
A consultar €

Fonda Barris

Carretera Torelló, s/n

17176 Joanetes (Garrotxa)

972274900

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: