Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades Gastronòmiques de la Vinyala

La vinyala és el cargol natural d'Òdena

La vinyala és el cargol natural d'Òdena

Òdena ofereix als  visitants la possibilitat de degustar els plats més típics de la zona amb la celebració de les primeres Jornades Gastronòmiques de la Vinyala. 

Sis restaurants del municipi s'han sumat a la iniciativa promoguda per l'Ajuntament d'Òdena, i és així com, durant tot l'octubre, el Restaurant Samuntà, el Bar Jordi, Il Nuovo Caffé, el Restaurant Carpi, el Restaurant Scorpia i el Bar Fènix oferiran als clients un seguit de plats fortament lligats amb les tradicions culinàries de la comarca.

Entre els àpats que els visitants i també ciutadans d'Òdena podran tastar, destaquen els cargols a la llauna amb romesco i allioli, la cassola de vinyales picantones, els cargols al pebre negre, cargols a la gormanda o cargols en suc a l’estil de l’àvia amb cansalada, costella, botifarra blanca i botifarra negra. Els menus tenen un preu tancat.

PREU
De 8 a 30 , depenent del restaurant €

MÉS INFORMACIÓ
  • Cada restaurant ofereix un menu o plats concrets. Els preus oscil·len entre els 8€ (Bar Jordi) i els 30€ (Restaurant Samuntà).

08711 Òdena (Anoia)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 oct

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

24 oct

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

01-30 oct

Jornades Gastronòmiques de la Vinyala

Òdena ofereix als  visitants la possibilitat de degustar els plats més típics de la zona amb...

03 oct - 15 nov

Cordevi 2020

Del 3 d'octubre al 15 de novembre, l’ajuntament de Tremp organitza CORDEVI, el festival gastronòmic...

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto