Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades Gastronòmiques de la Vinyala

La vinyala és el cargol natural d'Òdena

La vinyala és el cargol natural d'Òdena

Òdena ofereix als  visitants la possibilitat de degustar els plats més típics de la zona amb la celebració de les Primeres Jornades Gastronòmiques de la Vinyala. 

Sis restaurants del municipi s'han sumat a la iniciativa promoguda per l'Ajuntament d'Òdena, i és així com, durant tot l'octubre, el Restaurant Samuntà, el Bar Jordi, Il Nuovo Caffé, el Restaurant Carpi, el Restaurant Scorpia i el Bar Fènix oferiran als clients un seguit de plats fortament lligats amb les tradicions culinàries de la comarca.

Entre els àpats que els visitants i també ciutadans d'Òdena podran tastar destaquen els cargols a la llauna amb romesco i allioli, la cassola de vinyales picantones, els cargols al pebre negre, cargols a la gormanda o cargols en suc a l’estil de l’àvia amb cansalada, costella, botifarra blanca i botifarra negra. Els menús tenen un preu tancat.

PREU
de 8 a 30 , depenent del restaurant. €

MÉS INFORMACIÓ
  • Cada restaurant ofereix un menú o plats concrets. Els preus varien entre els 8 € (Bar Jordi) i els 30 € (Restaurant Samuntà).

08711 Òdena (Anoia)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: