Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades Gastronòmiques del Caviar de la Vall d'Aran 2019

Caviar vermell

Caviar vermell

Una quinzena de restaurants de la Vall d’Aran elaboren un menú que té el caviar com a protagonista. L’objectiu d’aquesta activitat és difondre i potenciar el Caviar Nacarii, un producte que s’elabora a la comarca des del 1999 i que ha obtingut nombrosos reconeixements per part de xefs i gastrònoms d’arreu. Per tot això, al llarg de tot el mes teniu l’oportunitat de tastar les propostes dels millors xefs de la Vall per combinar aquest producte amb altres ingredients tradicionals de la cuina d’alta muntanya. A més, podeu visitar la piscifactoria de Les i altres atractius turístics de la Vall d’Aran.

MÉS INFORMACIÓ
  • Més informació al telèfon 973 64 87 08.

Vall d'Aran

Vielha (Vall d'Aran)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: