Turisme Garrotxa organitza unes jornades gastronòmiques i culturals obertes i gratuïtes per celebrar els seus 20 anys. El seu objectiu és clar, que visqueu “la Garrotxa amb els cinc sentits” des de Barcelona. El municipi, pioner en turisme sostenible, vol donar a conèixer la seva riquesa gastronòmica i cultural. El sector turístic garrotxí ha estat impulsat aquestes últimes dècades cap a la conscienciació amb el medi ambient, la col·laboració i la preservació del paisatge i del patrimoni cultural i gastronòmic.
Programa d’activitats
- Dimarts 6 de juny: es durà a terme la inauguració de les jornades per part del president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà. També s’organitza una conversa entre la xef Fina Puigdevall i el reconegut gastrònom i cuiner Pep Nogué. A més, hi haurà un tast de productes del restaurant Les Cols d’Olot.
- Dimecres 7 de juny: hi haurà una degustació de productes de la gastronomia garrotxina i una taula rodona sobre vida sana entre diversos experts. Finalment, un aperitiu de productes a la plaça Mercat d’Olot.
- Dijous 8 de juny: s’organitza un maridatge de postres de La Fageda Fundació i una conferència sobre aquest projecte social. A més, la cloenda constarà d’una degustació de ‘copes volcàniques’.