Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

És temps d’assaborir les garoines (o uriços)

És temps d’assaborir les garoines (o uriços)

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn d’on siguem, en direm garota, garoina, bogamarí, olleta, cassoleta... Però, si som a Sant Feliu de Guíxols, n’hem de dir oriç, i precisament ara estan en plena campanya d’aquest equinoderm de carn sucosa i exquisida. Fins al mes de febrer, podreu tastar plats amb aquest ingredient en 23 restaurants del municipi. Però la campanya Temps d’Uriços no es limita a la participació dels restaurants. Cada hivern, un dels moments més esperats és la Uriçada Popular, que recorda les tradicionals oriçades de la Costa Brava. Enguany se celebra el dissabte 1 de febrer, a les 11 h, als jardins Juli Garreta de Sant Feliu. Per 6€ podreu gaudir de sis oriços, una llesca de pa i una copa de cava.

MÉS INFORMACIÓ

visitguixols.com/ca

Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: