Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

És temps d’assaborir les garoines (o uriços)

És temps d’assaborir les garoines (o uriços)

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn d’on siguem, en direm garota, garoina, bogamarí, olleta, cassoleta... Però, si som a Sant Feliu de Guíxols, n’hem de dir oriç, i precisament ara estan en plena campanya d’aquest equinoderm de carn sucosa i exquisida. Fins al mes de febrer, podreu tastar plats amb aquest ingredient en 23 restaurants del municipi. Però la campanya Temps d’Uriços no es limita a la participació dels restaurants. Cada hivern, un dels moments més esperats és la Uriçada Popular, que recorda les tradicionals oriçades de la Costa Brava. Enguany se celebra el dissabte 1 de febrer, a les 11 h, als jardins Juli Garreta de Sant Feliu. Per 6€ podreu gaudir de sis oriços, una llesca de pa i una copa de cava.

MÉS INFORMACIÓ

visitguixols.com/ca

Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

29-30 mar

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

06-30 mar

Mes del caviar a la Vall d'Aran 2020

Una desena de restaurants aranesos elaboraran, del 6 al 29 de març, un menú que té el caviar com...

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto