Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn d’on siguem, en direm garota, garoina, bogamarí, olleta, cassoleta... Però, si som a Sant Feliu de Guíxols, n’hem de dir oriç, i precisament ara estan en plena campanya d’aquest equinoderm de carn sucosa i exquisida. Fins al mes de febrer, podreu tastar plats amb aquest ingredient en 23 restaurants del municipi. Però la campanya Temps d’Uriços no es limita a la participació dels restaurants. Cada hivern, un dels moments més esperats és la Uriçada Popular, que recorda les tradicionals oriçades de la Costa Brava. Enguany se celebra el dissabte 1 de febrer, a les 11 h, als jardins Juli Garreta de Sant Feliu. Per 6€ podreu gaudir de sis oriços, una llesca de pa i una copa de cava.

MÉS INFORMACIÓ

visitguixols.com/ca

Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: