Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons que, cuinats i tractats com cal, es converteixen en autèntiques delícies. Aquest mes teniu l’oportunitat de descobrir un d’aquests productes, la vedella vermella menorquina, gràcies a unes jornades gastronòmiques en què participen els millors restaurants de l’illa. Cadascun oferirà plats pensats especialment per a l’ocasió, amb la carn com a protagonista i amb la presència d’altres productes típics de Menorca, com el formatge i els gelats.

 

MÉS INFORMACIÓ

Diversos restaurants de Menorca

Menorca

Diferents poblacions de Menorca

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: