Després de posposar-se al març per la pandèmia, del 16 al 18 d'octubre arriben les segones Jornades Gastronòmiques 'Vedella Vermella Menorquina'. Una oportunitat d'or per a tots aquells amants de la carn de tastar diferents plats relacionats amb aquesta espècie autòctona de l'illa.
Tretze restaurants de diferents localitats han anunciat que prendran part en aquestes jornades i oferiran diferents plats i menús a preus variats. Entre els plats més destacats d'enguany trobarem el ‘Chuletón de Vedella Vermella Menorquina d'1 kg’, ‘Tournedó Rossini de Vermella Menorquina’, ‘Cachopo de ternera’, ‘Ossobuco a la milanesa de ternera roja’, ‘Entrecot de Vedella Vermella con salsa de queso D.O. Menorca’ o la ‘Paella de tataki de Vedella Vermella con sepia y alioli de piquillo’. Aquests restaurants són: Restobar Mo, 23 Can Avelin i El Grill a Maó, Aquarium Port Ciutadella, Pizzería Roma i Cas Safrà Gastrobar a Ciutadella, Hotel Jeni & Restaurante i Molí d’es Racó a Es Mercadal, el Mesón RiasBaixas i Loar Ferreries a la localitat de Ferreries, Casino Sant Climent a Sant Climent i Sa Parereta d’en Doro i Sa Pedrera des Pujol al municipi de Sant Lluís.
La vedella menorquina és una de les espècies autòctones més estimades i ben valorades de Menorca amb el seu propi segell de qualitat des de l'any 2005.