Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

L'elaborador ens visita: Celler d’en Guilla, al Bar Disset Graus

El bar especialitzat en vins Disset Graus, situat al carrer antic de Sant Joan de Barcelona, a tocar del passeig del Born, ofereix el mes de novembre diverses activitats amb el vi català com a protagonista. Proposa diversos tastos i maridatges per conèixer i gaudir dels millors sabors.

El dimarts 18 de novembre té lloc el taller ‘L’elaborador ens visita: Celler d’en Guilla’, encapçalat per Martí Vallès i Assumpta Bohigas, un matrimoni amb molta experiència al sector, acompanyats pel jove enòleg Jordi Esteve. Les varietats de l’Empordà i la vinya vella són la il·lusió del celler, i els vins dolços tenen una història singular. Inclou una degustació gratuïta.

MÉS INFORMACIÓ

Per inscriure-us a l’activitat cal enviar un e-mail a miguelfigini@dissetgraus.com. Web del Disset Graus.

Bar Disset Graus

Sant Joan, 3

Barcelona (Barcelonès)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: