Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La Cuina del Cim i Tomba 2016

Tossa de Mar i la Cuina del Cim i Tomba

Tossa de Mar i la Cuina del Cim i Tomba

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de Tossa de Mar. Abans, quan anar a pescar a vela o a rem significava ser fora de casa moltes hores, els pescadors s’emportaven a la barca un fogó, carbó, un morter i una olla de ferro. En un cistell, també carregaven patates, cebes, alls, tomates i pebrots, així com oli i espècies (sal, pebre, safrà, etc.), i el pujaven a bord. 

La combinació d’aquests ingredients és l’origen del seu plat més tradicional, que, al setembre, podreu degustar als restaurants del col·lectiu de la Cuina Tradicional Tossenca, que ofereixen un menú especial perquè tothom pugui conèixer el plat mariner més tradicional de Tossa de Mar.


MÉS INFORMACIÓ

Oficina de turisme de Tossa

Diversos restaurants de Tossa de Mar

Tossa de Mar (Selva)

972340108

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: