Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La Cuina del Cim i Tomba 2016

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de Tossa de Mar. Abans, quan anar a pescar a vela o a rem significava ser fora de casa moltes hores, els pescadors s’emportaven a la barca un fogó, carbó, un morter i una olla de ferro. En un cistell, també carregaven patates, cebes, alls, tomates i pebrots, així com oli i espècies (sal, pebre, safrà, etc.), i el pujaven a bord. 

La combinació d’aquests ingredients és l’origen del seu plat més tradicional, que, al setembre, podreu degustar als restaurants del col·lectiu de la Cuina Tradicional Tossenca, que ofereixen un menú especial perquè tothom pugui conèixer el plat mariner més tradicional de Tossa de Mar.


MÉS INFORMACIÓ

Oficina de turisme de Tossa

Diversos restaurants de Tossa de Mar

Tossa de Mar (Selva)

972340108

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: