Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La Cuina del Peixopalo 2018

El peixopalo (bacallà sec) és un aliment que va ser introduït a Catalunya a través del port de Sant Feliu de Guíxols. Era molt apreciat pels mariners al segle XIX i de seguida es va convertir en un dels productes més importants de la localitat. A La Cuina del Peixopalo es pretén recuperar un plat tradicional des de l'òptica del present.

Del 14 de febrer al 29 de març, quatre restaurants ofereixen menús que inclouen un mínim d'un plat fet amb peixopalo. A Casa Buxó (27 €) elaboren una cassola d'arròs amb peixopalo, tripes de bacallà i favetes. El Cau del Pescador (40 €) ofereix un clàssic peixopalo amb patates i allioli. A La Pansa (23 €) aposten per acompanyar-lo amb cigrons i carxofes, i al Marabú (28 €) el preparen a l'estil ganxó.

PREU
Segons menú: de 23 a 40 €

MÉS INFORMACIÓ

Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: