Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Crustaci de dimensions comparables a les del llamàntol, de qui es diferencia per la presència d’un parell de llargues antenes, la manca de pinces desenvolupades com a primer parell de potes i les espines que li recobreixen el cap i la base de les antenes. De fet, els britànics l’anomenen 'spiny lobster' (‘llamàntol espinós’). De gust més fi que el llamàntol, com ell, demana una cocció simple i no gaire llarga, per evitar que la carn esdevingui gomosa. A partir d’uns quinze minuts, si la bullim, i només cinc si la fem a la graella o a la planxa. Pràcticament desapareguda la llagosta mediterrània dels mercats, per la poca pesca i la requesta dels restaurants, sol oferir-se en forma de cues congelades, provinents d’altres latituds i, per tant, d’altres espècies, sense que això, en principi, hagi de significar menor qualitat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: