Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Maridatge de vins i formatges a Xerigots

Els dies 17, 21 i 28 de gener, tres formatgers catalans i els seus productes seran els protagonistes a Xerigots, la botiga de formatges i vins de Vilafranca del Penedès. Amb la voluntat de difondre la cultura del formatge, així com les virtuts dels vins elaborats a Catalunya, Xerigots ha organitzat tres nous maridatges en el marc de les Festes de Sant Raimon. 

  • Dissabte 17 de gener a les 18.30 h.: amb Andreu Rovira, de Formatgeria Mas Rovira. Aquest maridatge està dirigit especialment a persones que s’anomenin Raimons o Raimundes (però si no s’omple, s’obrirà a altres persones).
  • Dimecres 21 de gener a les 19.30 h.: amb Jordi Conejero, de Formatges del Montsec, que elabora un dels formatges de cabra més preuat de la Península Ibèrica, el Centrat.
  • Dimecres 28 de gener a les 19.30 h.: amb Antoni Chueca, de Formatges Bauma, a Borredà, pioner en la recuperació de formatges de Catalunya.

MÉS INFORMACIÓ

Els maridatges són gratuïts i les inscripcions es fan enviant un correu electrònic a info@xerigots.cat (l’aforament és limitat i per donar cabuda al màxim de gent, cada persona es podrà inscriure a un màxim d’un maridatge i només es reservarà un màxim de dues places per cada correu electrònic.

Xerigots

Av. Tarragona, 3

08720 Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

www.xerigots.cat/

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: