Els dies 17, 21 i 28 de gener, tres formatgers catalans i els seus productes seran els protagonistes a Xerigots, la botiga de formatges i vins de Vilafranca del Penedès. Amb la voluntat de difondre la cultura del formatge, així com les virtuts dels vins elaborats a Catalunya, Xerigots ha organitzat tres nous maridatges en el marc de les Festes de Sant Raimon.
- Dissabte 17 de gener a les 18.30 h.: amb Andreu Rovira, de Formatgeria Mas Rovira. Aquest maridatge està dirigit especialment a persones que s’anomenin Raimons o Raimundes (però si no s’omple, s’obrirà a altres persones).
- Dimecres 21 de gener a les 19.30 h.: amb Jordi Conejero, de Formatges del Montsec, que elabora un dels formatges de cabra més preuat de la Península Ibèrica, el Centrat.
- Dimecres 28 de gener a les 19.30 h.: amb Antoni Chueca, de Formatges Bauma, a Borredà, pioner en la recuperació de formatges de Catalunya.