Si ets amant del món de la fotografia gastronòmica, tant professional com amateur, no et pots perdre la masterclass que impartiran la reconeguda fotògrafa Becky Lawton —col·laboradora de la revista CUINA— i el xef i assessor gastronòmic Iker Erauzkin. La classe es dividirà en quatre blocs temàtics, en els quals els experts ens donaran les claus per perfeccionar i aprofundir en l'art de la fotografia i tots els aspectes que hi estan directament relacionats.
Començarà amb una ruta pel mercat de la Boqueria de Barcelona, on aprendreu trucs i consells per escollir els millors ingredients i les millors parades. Tot seguit, ja a l'estudi fotogràfic, realitzareu un encàrrec fictici per a una revista especialitzada en gastronomia. Tenint en compte què vol el client i quin tipus de fotografia heu de realitzar, preparareu la 'mise en place' i l'estilisme de tres receptes amb Erauzkin. I amb Lawton, preparareu l'ambient, la llum i la presentació, realitzareu les fotografies i en seleccionareu una de portada per a l'editorial. Acte seguit hi haurà un aperitiu, realitzat per Erauzkin, i finalment s'enllestirà l'encàrrec fotogràfic duent a terme la part de revelatge i postproducció de la imatge.
L'aforament de l'activitat està limitat a 10-15 persones. Cal fer reserva prèvia de la plaça a masterclass@beckylawton.com.