Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

D'olor intensa, recorda el caramel, però amb un toc lleugerament aspre i amargant. Les abelles l'obtenen a partir del bruc ('Erica arborea') en zones de muntanya. Espessa i viscosa, sol formar, al cap d'uns mesos de ser recol·lectada, cristallets rodons, que són indicatius de la seva puresa. Rica en sals minerals i, per tant, molt vigoritzant, s'empra en el pa d'espècies de la rebosteria francesa i en les galetes enriquides amb mel. Com la majoria de mels específiques, s'aconsella reservar-ne el consum per a preparacions directes, que en mantinguin intactes les qualitats.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: