Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Mel: de la flor a la taula

Colibrí i Frapicultors, artesans de la mel de Begues, ens faran aquest taller com a aproximació a l'apicultura i al tast de la mel, un producte natural amb moltes propietats terapèutiques.

Aquest taller s'emmarca en el programa d'activitats A taula programat per la Biblioteca Central de Castelldefels, pensat per als amants de la gastronomia. Cal inscripció prèvia: 93 636 96 97 / biblioteca@castelldefels.org.  

MÉS INFORMACIÓ

Web de la Biblioteca Central de Castelldefels

Biblioteca Central de Castelldefels

Bisbe Urquinaona, 19-21

08860 Castelldefels (Baix Llobregat)

93 636 96 97

www.bibliotecacentral.org

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: