Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la Gamba a Palamós

La gamba com a fil conductor dels menús

La gamba com a fil conductor dels menús

Palamós torna a celebrar unes jornades gastronòmiques per retre homenatge al crustaci més famós de la Costa Brava. Durant tot el mes, els restaurants de l'Associació El Plat Blau, de Calonge - Sant Antoni, Palamós i Vall-llobrega ofereixen un menú on la gamba és la protagonista dels plats. 

S'elabora un menú de dia i un menú de nit, per tal de poder gaudir de totes les possibilitats culinàries que aporta la gamba. Unes jornades extenses que permeten descobrir l'habilitat dels cuiners palamosins amb les gambes. Si us agrada xuclar els caps de les gambes, ja sabeu on podeu anar a fer un àpat, fins a finals de juliol!

MÉS INFORMACIÓ

Palamós (Baix Empordà)

972600026

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: