Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú inspirat en la batalla de l'Ebre a Miravall de Batea

El restaurant Miravall de Batea, amb la col·laboració de l'empresa de guiatges Terra Enllà, estrena el diumenge 28 de juny de 2015 una nova proposta gastronòmica inspirada en la batalla de l'Ebre combinada amb un itinerari senderista a la serra de Pàndols.

La proposta gastronòmica consta d'un menú format per quatre plats i postres, amb les sardines amb herbes aromàtiques de la Terra Alta com a plat més simbòlic. Aquest plat és un homenatge a la dieta habitual que feien els soldats a les trinxeres. A més, podem trobar ranxo, crema freda amb aliments del rebost i truita de suc, entre altres. I, per postres, un dolç de xocolata molt preuat pels soldats i voluntaris internacionals de la batalla. Tot, maridat amb vins de la DO Terra Alta. 

El preu del dinar és de 15 €, i si es fa amb la ruta senderista té un preu de 23 €. Les places de l'activitat són limitades, per això cal reservar trucant al 636 67 99 69 o enviant un e-mail a terraenlla.guiatges@gmail.com. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: