Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença una nova temporada dels Mercats de la Terra! Si us vau perdre les edicions de l'estiu, no patiu, ja que durant el mes de setembre podeu gaudir de l'oferta gastronòmica basada en l'alimentació justa que proposa Slow Food Barcelona.
A partir del dissabte 7 de setembre, el Parc de les Tres Xemeneies, al Poble-sec, s'omple de productors i consumidors d'aliments locals i sostenibles. En aquesta ocasió, però, l'eix del mercat és el peix de la llotja més propera i que es cuina a la brasa, encara que la gastronomia general de bona qualitat, de temporada i respectuosa amb el medi ambient és l'aposta principal d'aquest esdeveniment.
Els Mercats de la Terra tracten d'escurçar distàncies entre la terra i la taula en un espai on la pagesia presenta i ven directament els seus productes al consumidor. Uns dies clau on es poden trobar els aliments en el seu estat més natural, obtinguts amb processos tradicionals i amb un preu just, tant per a qui els compra com per a qui els produeix.