Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb un consum que, a casa nostra, s’estima al voltant dels 6 kg
per persona i any, és un dels peixos més populars que tenim. Amb
diferències notables de mida i presència, provocades per l’edat i la
forma de pesca, aquest peix blanc viu agrupat en aigües profundes.
Un fet que fa que, quan es pesca, presenti el ventre inflat i amb la
llengua sobresortint-li de la boca dentada, per la descompressió
brusca de la bufeta natatòria, un criteri que pot servir per valorar-ne
la frescor, juntament amb les ganyes i els ulls, sempre que no s’hagi
pescat a l’arrossegament, tècnica que el malmet força. Malgrat tot,
es pesquen totes les espècies similars d’arreu del planeta, no sempre
d’igual qualitat, però que es conserven i congelen.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: