Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Coneguda, en alguns llocs, com a fesolet, la mongeta tendra és la beina immadura de certes espècies de mongetera, en la qual es poden apreciar els embrions de les futures mongetes. De secció circular i amb moltes varietats, que poden, fins i tot, no tenir el color verd habitual, se sol classificar en dos grups, en funció de la presència o l’absència de fils a la zona de sutura de les dues meitats, que convé retirar, juntament amb els extrems. De cocció delicada, per evitar que perdi el color de manera excessiva, convé comprar-ne quan encara manté una certa rigidesa (senyal que encara no ha perdut gaire humitat) i no deixar-la gaires dies per la nevera. És fàcil de conservar, sencera o trossejada, per congelació, un cop blanquejada, i també es pot guardar en aigua salada, bullida i en pots esterilitzats.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: