Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Arbre de Nadal comestible

nadal-arbre comestible

nadal-arbre comestible

La tradició nord-europea de dolços nadalencs ha obert una escletxa d’accés a casa nostra. Encara no són tan populars com el panettone italià, però a moltes cases ja no és estrany fer brioixos de Santa Llúcia o ‘kransekake’ noruec. Amb aquests motlles podreu construir un arbre de Nadal de galeta, segons la recepta que escolliu o a la manera escandinava, amb canyella, clau, pebre, anís i nou moscada. Us en llepareu els dits.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: