Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Nits de jazz i cuina nord-americana

Cada dimecres i dijous d’aquest agost es pot trencar un tòpic: la cuina nord-americana no és ni ràpida ni porqueria. El xef Enric Herce, amb gran experiència cuinant a Catalunya, prepara el pastís de poma de Nova York, la sopa de salmó de Washington o el conill estofat de Dakota del Nord. Tot, acompanyat de música jazz en directe. Com a detall del xef, un cop se serveix l’àpat s’entrega al comensal la recepta del que han sopat.

PREU
A consultar €

Cala del Pi

Avinguda Cavall Bernat, 160

17250 Platja d'Aro (Baix Empordà)

972 82 84 29

www.hotelcaladelpi.es

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: