La Fundació Cassià Just celebra el seu 25 aniversari amb unes dades molt positives sobre la inserció social en la pròpia empresa: l'equip compta amb un 70% de persones amb fragilitats mentals o socials. La fundació porta aquest quart de segle amb l'objectiu d'integrar en el món laborable a persones amb malalties mentals o en circumstàncies socials difícils en el sector de la gastronomia, cosa que, segons el seu president, Josep Lluís Cleries, "els ha convertit en una empresa d'economia social".
S'ha assenyalat la importància de ser una entitat d'economia social sostenible econòmicament, doncs la major part dels recursos de la fundació, concretament un 87%, provenen de la comercialització de productes i serveis elaborats per Cuina Justa, des del Centre Especial de Treball i l'Empresa d'Inserció Laboral. Seguint aquesta línia, el director general d'aquesta entitat, Àlex Pujol, ha destacat un augment del volum econòmic durant el 2018. Per altra banda, la subdirectora general, Àngela Jover, afirma que el treball amb pluralitat i digne es reflexa en les elaboracions: "L'acompanyament de la persona i el producte amb qualitat és el nostre eix". També ha cridat a la implicació de tot tipus d'institucions i entitats per tal de generar una connexió transversal que aconsegueixi la inserció laboral de persones amb fragilitat. D'aquesta manera, explica, es col·labora activament a la sostenibilitat d'una nova societat més plural i completa.
Cuina Justa és l'Empresa d'Economia Social de la Fundació Cassià Just que ajuda a les persones amb fragilitats diverses a obtenir oportunitats sociolaborals. Segons Jover, així es dignifica la persona i es fan productes de primera qualitat, d'entre els quals es destaquen els àpats saludables, elaborats diàriament de forma artesanal amb productes de proximitat i d'horts propis.