CUINA.CAT
10/10/2023CUINA i Tarannà Viatges amb Sentit organitzem conjuntament, del 7 al 10 de desembre, un viatge exclusiu en grup a Itàlia, concretament, a la ciutat de Nàpols. Un viatge en què coneixerem aquesta fantàstica ciutat i el seu patrimoni, ens deixarem endur per les seves olors i els seus colors i descobrirem amb profunditat la seva gastronomia i els secrets de la seva cuina tradicional.
També coneixerem el seu patrimoni recorrent-ne els carrers i carrerons; visitarem la ciutat de Pompeia –recinte arqueològic declarat Patrimoni de la Humanitat el 1997– i pujarem al volcà Vesuvi, des d'on tindrem una vista imponent de la costa napolitana.
El segon viatge CUINA ens porta a descobrir Nàpols i la seva cuina Getty Images
DIA 1 // 7 de desembre: BARCELONA - NÀPOLS
Arribada, al matí, a Nàpols. Un autobús ens portarà cap al centre de la ciutat, on n’iniciarem la descoberta gastronòmica. Acompanyats de l’especialista en gastronomia napolitana i barceloní d’adopció Alessio Cesari, visitarem amb calma el mercat de carrer de Pignasecca, el més gran i peculiar del centre. Temps lliure per dinar en un dels establiments de la zona, que ens recomanarà el nostre guia.
A la tarda, continuarem el nostre recorregut gastronòmic. Més tard registre a l’hotel i temps lliure fins a l’hora de sopar. Sopar i allotjament.
DIA 2 // 8 de desembre: NÀPOLS
Després d’esmorzar, visitarem Nàpols. Capital del sud d’Itàlia, és una de les ciutats més antigues d’Europa. La mil·lenària i màgica història de Nàpols només la poden explicar els qui la coneixen bé, com el nostre guia expert. Grecs, romans, bizantins, normands, angevins, aragonesos i els Borbons, entre d’altres, han deixat monuments i esglésies d’una bellesa absoluta. Dinar.
A la tarda, assistirem a un taller de cuina napolitana on podrem crear alguna de les delícies tradicionals. Sopar i allotjament.
DIA 3 // 9 de desembre: POMPEIA - VOLCÀ VESUVI
Esmorzar i sortida cap al complex arqueològic de Pompeia, declarat patrimoni de la humanitat per la Unesco el 1997. La ciutat romana va ser sepultada per l’erupció del Vesuvi de l’any 79 dC, i això ha permès que es conservi gairebé intacta. Durant la visita, veurem com era la vida quotidiana a l’Antiga Roma. Dinar i sortida cap al volcà Vesuvi. Si el clima ho permet, pujarem fins a la Caldera, des d’on gaudirem d’unes vistes fantàstiques. Sopar i allotjament.
DIA 4 // 10 de desembre: NÀPOLS - BARCELONA
Esmorzar i sortida cap als afores de Nàpols per conèixer una formatgeria artesana. La regió de la Campània té una rica tradició en la producció d’aquest producte, que es remunta a l’època romana. Al migdia, anirem al restaurant Pepe in Grani, al poblet de Caiazzo. Allà el cuiner Franco Pepe, que fins i tot ha protagonitzat un dels capítols de Chef’s Table, de Netflix, reinterpreta les pizzes tradicionals napolitanes. Menú de degustació. Vol de tornada.
Coneixerem els productes més típics de la cuina napolitana Getty Images
Dates
Preu
El preu inclou:
El preu no inclou:
Un viatge de descoberta de la cuina napolitana Getty Images
La sol·licitud d'inscripció s'ha de fer emplenant el formulari en línia de la web de Tarannà Viatges. S'assignarà un registre d'entrada a cada petició amb el qual es cobriran les places disponibles, i la resta quedarà en llista d'espera.
La reserva quedarà formalitzada amb el pagament del 40% de l'import del viatge. S'haurà de fer 24 hores després d'haver rebut les instruccions. Si el pagament no es fa, el torn passarà al primer de la llista d'espera. El pagament de la resta de l'import es farà un mes abans de la sortida.
Trobareu tot el detall concret, informació ampliada sobre els vols i els allotjaments previstos, els requisits per poder viatjar i la sostenibilitat en el viatge al web de Tarannà.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: