Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Oli Migjorn

Voleu viure una nova manera de fer turisme? Doncs atreviu-vos amb l'oleoturisme, l'experiència de viure de primera mà el procés de la collita de les olives. Oli Migjorn ho té tot a punt perquè el dissabte 12 de novembre participeu en la collita de les olives a la finca Migjorn, a Navàs.

A partir de les 10 h començarà l'activitat, que consistirà a collir les olives, aprendre'n el procés i conèixer el projecte de producció d'oli d'oliva verge extra. Després, tastareu l'oli nou i gaudireu d'un esmorzar de pa torrat i botifarra i visitareu l'obrador i el celler. Podeu fer tot això per un total de 10 €. 

PREU
10 €

MÉS INFORMACIÓ

Per participar-hi cal inscriure-s'hi prèviament a:
comunicacio@olimigjorn.com / 690023117 

Migjorn

Casa de Migjorn

08670 Navàs (Bages)

93744 40 17

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: